2007 / 2007-04-27

Miss Slovensko 20007, Veronika Husárová

Slovenskou královnou krásy pro rok 2007 se stala Veronika Husárová, první Vicemiss 2007 je Romana Škamlová, a titul druhé Vicemiss patří Kristíně Valúškové. O titulu Miss Sympatie rozhodla veřejnost hlasováním prostřednictvím SMS zpráv. Titulem se může od pátečního večera pyšnit Romana Škamlová.

Další možnost vyjádřit sympatie svojí favoritce a hrát o atraktivní ceny, měli i příznivci internetu. Miss Internet byla zvolena Silvia Petrovičová. Tradičně nechybělo ani hlasování akreditovaných novinářů Miss Press, kteří se v převážné většině rozhodli věnovat svůj hlas finalistce č. 3, Veronice Husárové. Dvanáctý ročník soutěže MISS Slovensko byl obohacený ještě o jeden titul, a to Miss PUPA make up, kdy o vítězce rozhodli odborníci z oblasti vizáže, kteří v průběhu celých příprav děvčata líčili. Titulem se může od včerejška chlubit Soňa Štefková.

Seriál MISS Slovensko 2007 začal vyhlášením kampaně s přihláškou do soutěže. Zájemkyně musely splňovat podmínky účasti: být svobodné, bezdětné, mít slovenskou příslušnost, výšku nad 170 cm a v den konání finále soutěže, být ve věku od 18 do 24 let. Na základě těchto kritérií byla děvčata zařazena do sedmi regionálních castingů. V hlavním městě se vzápětí uskutečnilo i neveřejné semifinále a 14. ledna se konalo veřejné představení 12 finalistek, spolu s náhradnicí.
Finalistky absolvovaly komplexní přípravu na dvanáctý ročník soutěže krásy, která zahrnovala i dvou týdenní soustředění, kde jedno se uskutečnilo už začátkem února v exotickém Egyptě. Závěrečné soustředění, které se konalo v Starom Smokovci, bylo zaměřené hlavně na přípravu finalistek a nácvik choreografie, kterou měl na starosti známý choreograf Jaroslav Moravčík. Děvčatům se spolu s předními slovenskými vizážisty věnoval i tým kadeřníků studia krásy Pierot. Hlasová pedagogička VŠMU, paní Ľudmila Machatsová, připravila finalistky na nejoblíbenější část večera - rozhovor.

V programu samotného finále soutěže krásy MISS Slovensko 2007, kterého moderátorkou byla Adela Banášová, se představili kromě dvanácti finalistek i slovenské a české hvězdy Peter Nagy v duetu s Jankem Ledeckým, Jana Kirschner, či česká kultovní kapela Wanastovy Vjecy.

2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006  © Lukáš FronkFRONK Design